Gezicht

 

Je gezicht is je visitekaartje! En precies om die reden verdient het de verzorging die het nodig heeft. Verwen jezelf met de juiste regelmaat met een heerlijke gezichtsbehandeling van Hannah of Murad, neem afscheid van je make-up tasje met behulp van permanente make-up en wimperextentions of help jezelf eindelijk van je acne littekens of grove poriën af door middel van bijvoorbeeld een fruitzuurpeeling! 

Twijfel je welke behandeling het beste bij je past? Boek dan een intakegesprek met Anne: uitgebreid, kosteloos en vrijblijvend. We bespreken je wensen, doen een huidmeting, en we kijken samen naar een behandelplan op maat. Dus wat houdt je tegen? Snel doen!

Gezichtsbehandelingen

 

Bij een gezichtsbehandeling, krijgt u bij ons standaard een intake gesprek, hierin gaan wij kijken wat uw wensen zijn en kijken we samen wat daarin mogelijk is.

U kiest  een tijd, daarin zit altijd een basis:

 • Reiniging
 • Peeling
 • Dagcreme / Zonbescherming

Daarnaast kunt u kiezen uit verschillende modules:

 • Wenkbrauwen verven en/of harsen
 • Bovenlip harsen
 • Onzuiverheden verwijderen
 • Masker
 • Wimpers verven

Samenstelling behandelingen:

Bij 30/ 45 minuten: basis + 1 module

Bij 60 minuten: basis + 2 a 3 modules

Bij 75/ 90 minuten: All- in

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Prijzen:

Hannah behandelingen:

30 minuten €39,50

60 minuten €70,-

90 minuten €99,50

Murad behandelingen:

LEVEL 1 – 45 minuten €72,-

LEVEL 2 – 60 minuten €82,-

LEVEL 3 – 90 minuten €123,-

 

MEN SKIN TREATMENT  
1 behandeling  van 45 min €54,-

Onze gezichtsbehandelingen zijn niet alleen voor vrouwen. We hebben in onze salon ook veel mannelijke klanten én een gezichtsbehandeling speciaal ontwikkeld om de mannenhuid  een boost te geven: de 𝗠𝗲𝗻 𝗦𝗸𝗶𝗻 𝗧𝗿𝗲𝗮𝘁𝗺𝗲𝗻𝘁 

Een gezichtsbehandeling volledig afgestemd op veelvoorkomende huidproblemen van de man zoals ingegroeide haren, een droge, schilferige huid of snijwondjes door het scheren en uiteraard tegen huidveroudering. De huid wordt gereinigd en gehydrateerd voor een frisse en energieke uitstraling!

 

ASAP Treatments

ASAP is Australië’s nummer 1 cosmeceutical skincare productlijn. De producten bevatten de hoogste concentraties actieve ingrediënten en antioxidanten. Voor skincare die resultaat levert op korte en op lange termijn. ASAP is ontwikkeld voor artsen, huidtherapeuten en schoonheidsspecialistes en bevat geen parfum.

We werken uitsluitend in kuurverband in combinatie met thuisproducten, die zijn noodzakelijk om de werking voort te zetten en te ondersteunen*. Van tevoren bepalen we samen jouw doel voor je huid. Het zijn intensieve behandelingen doormiddel van sterke zuren en vitamines. Een echte reset voor je huid! Wie wil dat nou niet?

*Atlijd in overleg met de huidspecialist.

Prijs: €99,50- per behandeling

 

Skin Boosters

BINDWEEFSEL MASSAGE 30 min. Boost that skin!                     €47,50
Bij ons wordt gewerkt vanuit de kern van een huidprobleem, waarbij een duurzaam resultaat wordt beoogd. hannah is er een absolute voorstander van om uit de huid te halen wat nog potentieel aanwezig is. Dat wil zeggen dat de doorbloeding, zuurstoftoevoer, egaliteit, glans en de huidconditie eerst intensief worden verbeterd. Eén van de methodes hiervoor is de hannah Bindweefselmassage. Deze massage wordt uitgevoerd in de dieper gelegen huiddelen (het onderhuidse bindweefsel) ten behoeve van duidelijk zichtbare huidverbetering. Deze massage werkt niet alleen huidverbeterend, maar het is ook een zeer aangename en ontspannen massage!

 

GENOSY DISK NEEDLING                             Gedeeltelijk gelaat: €79,50
                                                                                          Volledig gelaat:         €130,-

Dit is de nieuwste generatie Microneedling behandelingen. De voordelen van deze nieuwe techniek zijn spectaculair. Deze behandelingen zijn topsport voor je huid.

Duizenden kleine naaldjes perforeren de epidermis en de dermis (bovenste lagen van de huid). Hierdoor ontstaan microkanaaltjes in de huid. Producten komen nu op een veilige manier, zonder hun werking te verliezen, in de gewenste plaats in de huid terecht. Daarnaast stimuleert microneedling de natuurlijke productie van collageen en elastine door het natuurlijke genezingsproces van de huid te activeren. Op uw huid aangepaste ampullen zorgen voor een direct en langdurig resultaat.

Deze behandeling werkt uitstekend op;

 • Anti-Wrinkle: fijne lijntjes en rimpelvorming
 • Stevigheid
 • Pigmentatie
 • Zonschade in de huid
 • Littekens
 • Grove porie structuur

 

 

 

MICRODERMABRASIE                                   1 behandeling  €72,50
Microdermabrasie is een mechanische peeling die dode huidcellen verwijdert en de structuur van de huid verbetert. Microdermabrasie betekent letterlijk ‘huid (derma) afslijpen (brasie) op microniveau’. En dat is precies wat de behandeling inhoudt. Tijdens de behandeling blaast het apparaat onder hoge druk kleine kristallen op de huid. Hierdoor ‘schuren’ de kristallen als het ware de laag met dode huidcellen weg. Hierdoor komt de huidlaag hieronder aan de oppervlakte te liggen.

Microdermabrasie verbetert de huid en houdt het in goede conditie. Direct na de eerste behandeling ziet de huid er al stralender, egaler en frisser uit.

BOOTCAMP YOUR SKIN                                       € vraag uw huidcoach
Voor intense en causale huidverbetering kan je huidcoach een speciaal behandelprogramma en productadvies samenstellen. Door de behandeling in kuurverband toe te passen, werkt het als een bootcamp voor je huid en zal de huidverbetering sneller en intensiever in de diepte plaats vinden. Vraag jouw huidcoach welke bootcamp voor jou het beste resultaat geeft.

FRUITZUURPEELING 

De hannah Trans6peel, bevat een unieke combinatie van 6 verschillende zuren, die zorgen voor een krachtig peelende, celvernieuwende en teintoplichtende werking. Hierdoor worden pigmentvlekken, grove poriën, littekens, fijne lijntjes en rimpels zichtbaar minder en is daarnaast uitstekend inzetbaar bij dehydratatie, roodheid en huidirritaties en kan zelfs een gevoelige huid weerbaarder maken.

Permanente make-up

 

Wenkbrauwen zijn het belangrijkste onderdeel van het gelaat, ze geven het gezicht expressie en uitstraling. Uiteraard wordt bij het aanbrengen van de wenkbrauwen rekening gehouden met de vorm van uw gezicht.

Voor een natuurlijk effect worden de eigen wenkbrauwhaartjes niet weggehaald.

 Dunne en onregelmatige wenkbrauwen worden gecorrigeerd, ook kan er meer symmetrie verkregen worden. Eventuele littekens in de wenkbrauwen kunnen eveneens met permanente make-up worden gecamoufleerd. Permanent make-up is er voor iedereen die er op elk moment van de dag (en nacht) verzorgd uit wil zien, weinig tijd heeft of moeite heeft om zich op te maken… Perfect onder alle omstandigheden, dus ook met sporten of in de sauna en met zwemmen, uw permanent make-up blijft altijd op zijn plaats en loopt niet meer uit.

Permanente make-up kan worden toegepast om de ogen te accentueren en  wenkbrauwen te accentueren en/of te corrigeren door middel van de 3d hairstroke (microblading) of de powderbrows techniek.

Microblading; Hierbij gaan we met een flinterdun mesje, streepje voor streepje ‘haartjes’ pigmenteren, waardoor je heel natuurlijk een vollere wenkbrauw kunt creëren. Dit is zeer geschikt voor wenkbrauwen waarbij er gaatjes zijn ontstaan, littekens in wenkbrauwen, droge en oudere huid, wenkbrauwen waar geen haartjes meer groeien, mannen, en voor personen die zo natuurlijk mogelijk, zonder dat het opvalt, meer model in de wenkbrauwen willen.

Powderbrows/ Soft brows: Hierbij gaan we met een elektrisch naaldje, het pigment in de huid ‘poederen’. Powderbrows zijn iets meer uitgesproken. Het geeft een zachte make-up look. Deze techniek ik zeer geschikt voor een vette huid, voor degene die een moderne en meer zichtbare wenkbrauwen willen.

Permanent make-up blijft gemiddeld drie tot vijf jaar zitten en vaak zelfs nog langer!

Het mooiste is wel als u afhankelijk van uw huidtype elke 9 tot 14 maanden een touch-up behandeling uit laat voeren zodat de kleur niet teveel vervaagt.

Twijfel je nog of het je gewoon geen idee wat bij jou het mooiste staat? Plan dan gewoon een vrijblijvend gesprek met ons in. We helpen je graag!

 

 

 

 

Wenkbrauwen 3d hairstroke (microblading)

€ 320,- incl nabehandeling
Opfrissen binnen 1 jaar: €130,-
Opfrissen na 1 jaar: €165

Wenkbrauwen powderbrows, soft brows

Nieuw €340,- incl. nabehandeling
Opfrissen binnen 1 jaar: €145,00
Opfrissen na 1 jaar: €185,00

Full lips

Nieuw €395,- incl. nabehandeling
Opfrissen binnen 1 jaar €175,-
Opfrissen na 1 jaar €275,-

Eyeliner boven €235,-  incl nabehandeling

Opfrissen binnen 2 jaar: €90
Opfrissen na 2 jaar: €125,-

Eyeliner onder €170,-

Opfrissen binnen 1 jaar: €70,-
Opfrissen na 1 jaar: €95,-

Eyeliner boven en onder €340,- incl nabehandeling

Opfrissen binnen 1 jaar:€137,50,-
Opfrissen na 1 jaar: €177,50

Laserverwijdering permanente make-up

Hairstroke, microblading, powder brows: €55,-

Wimperextensions

Onze extensions zijn ontwikkeld en geproduceerd in Canada en zijn gemaakt van polyester en zijde en zijn praktisch gewichtloos. Ze worden aangebracht met de beste en snelst drogende lijm. Misencil voldoet aan alle strenge hygiene & veiligheidsgoedkeuringen voor EU, Canada en USA, en zijn niet schadelijk voor het oog of uw eigen wimper. Ervaar deze fantastische wimpers en merk het verschil! Uiteraard passen wij de dikte en lengte van de wimpers aan aan uw ogen en uw wensen.

Nieuwe set                                €85,-

Opvullen na 1 week             €29,-

Opvullen na 2 weken          €39,-

Opvullen na 3 weken          €49,-

Opvullen na 4 weken          €59,-

Wimpersreinigingbadje    €9,95

Lash Lift & Lash Curl

Lash Lift en Lash Curl zijn behandelingen om de natuurlijke wimpers te liften of te krullen zonder gebruik van wimperextensions of mascara.

Misenlift® behandelingen worden toegepast met eigen ontwikkelde producten en siliconenpads, waarmee we de wimpers vanaf de wortel liften en kleuren. De vorm blijft minimaal 8 tot 9 weken tot wel 12 weken behouden.

Lash Lift & Lash Curl          €69,-

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Huidoneffenheden

 Heeft u last van steekwratjes, moedervlekjes, verheven ouderdomsvlekjes, gesprongen adertjes? Of andere vervelende oneffenheden. Hier helpen we u graag vanaf doormiddel van coaguleren. Zo branden wij oneffenheden weg, zonder het achterlaten van littekens!

Coagulatie 10 min.                                                                                                  €20,- 
Coagulatie 20 min.                                                                                                   €30,-Coagulatie 30 min.                                                                                                   €42,-

Waxing & Brows

Wenkbrauwen verven                                              €13,50
Wenkbrauwen harsen/ epileren                        €23,-

Wenkbrauwen harsen                                              €18,50
Wenkbrauwen henna verven                               €15,50
Wenkbrauwen henna harsen +verven            €25,50
Wimpers verven                                                           €15,50
Wimpers + wenkbrauwen verven                     €24,00
Wimpers en werkbrauwen verven+harsen €33,00
Wimpers + henna verven                                        €28,50
Wimpers + henna verven +harsen                     €37,00

Harsen bovenlip                                                           €11,50
Harsen kin                                                                       €9,00
Harsen bovenlip & kin                                              €18,50
Harsen bovenlip, kin, kaaklijn                              €22,50

 

Gezicht

Je gezicht is je visitekaartje! En precies om die reden verdient het de verzorging die het nodig heeft. Verwen jezelf met de juiste regelmaat met een heerlijke gezichtsbehandeling van hannah of Murad, neem afscheid van je make-up tasje met behulp van permanente make-up en wimperextentions of help jezelf eindelijk van je acne littekens of grove poriën af door middel van bijvoorbeeld een fruitzuurpeeling!

Twijfel je welke behandeling het beste bij je past? Boek dan een intakegesprek met Anne: uitgebreid, kosteloos en vrijblijvend. We bespreken je wensen, doen een huidmeting, en we kijken samen naar een behandelplan op maat. Dus wat houdt je tegen? Snel doen!

Gezichtsbehandelingen

Bij een gezichtsbehandeling, krijgt u bij ons standaard een intake gesprek, hierin gaan wij kijken wat uw wensen zijn en kijken we samen wat daarin mogelijk is.

U kiest  een tijd, daarin zit altijd een basis:

 • Reiniging
 • Peeling
 • Dagcreme / Zonbescherming

Daarnaast kunt u kiezen uit verschillende modules:

 • Wenkbrauwen verven en/of harsen
 • Bovenlip harsen
 • Onzuiverheden verwijderen
 • Masker
 • Wimpers verven

Samenstelling behandelingen:

Bij 30 minuten: basis + 1 module

Bij 60 minuten: basis + 2 a 3 modules

Bij 90 minuten: All- in

 

Prijzen:

Hannah behandelingen:

30 minuten €39,50

60 minuten €70,-

90 minuten €99,50-

Murad behandelingen:

45 minuten €72,-

60 minuten €82,-

75 minuten €123,-

 

MEN SKIN TREATMENT  
1 behandeling  van 45 min €54,-

Onze gezichtsbehandelingen zijn niet alleen voor vrouwen. We hebben in onze salon ook veel mannelijke klanten én een gezichtsbehandeling speciaal ontwikkeld om de mannenhuid  een boost te geven: de 𝗠𝗲𝗻 𝗦𝗸𝗶𝗻 𝗧𝗿𝗲𝗮𝘁𝗺𝗲𝗻𝘁 

Een gezichtsbehandeling volledig afgestemd op veelvoorkomende huidproblemen van de man zoals ingegroeide haren, een droge, schilferige huid of snijwondjes door het scheren en uiteraard tegen huidveroudering. De huid wordt gereinigd en gehydrateerd voor een frisse en energieke uitstraling!

ASAP Treatments

ASAP is Australië’s nummer 1 cosmeceutical skincare productlijn. De producten bevatten de hoogste concentraties actieve ingrediënten en antioxidanten. Voor skincare die resultaat levert op korte en op lange termijn. ASAP is ontwikkeld voor artsen, huidtherapeuten en schoonheidsspecialistes en bevat geen parfum.

We werken uitsluitend in kuurverband in combinatie met thuisproducten, die zijn noodzakelijk om de werking voort te zetten en te ondersteunen*. Van tevoren bepalen we samen jouw doel voor je huid. Het zijn intensieve behandelingen doormiddel van sterke zuren en vitamines. Een echte reset voor je huid! Wie wil dat nou niet?

*Atlijd in overleg met de huidspecialist.

Prijs: €99,50- per behandeling (excl. modules)

Skin Boosters

BINDWEEFSEL MASSAGE 30 min.
Boost that skin!                     €47,50
Bij ons wordt gewerkt vanuit de kern van een huidprobleem, waarbij een duurzaam resultaat wordt beoogd. hannah is er een absolute voorstander van om uit de huid te halen wat nog potentieel aanwezig is. Dat wil zeggen dat de doorbloeding, zuurstoftoevoer, egaliteit, glans en de huidconditie eerst intensief worden verbeterd. Eén van de methodes hiervoor is de hannah Bindweefselmassage. Deze massage wordt uitgevoerd in de dieper gelegen huiddelen (het onderhuidse bindweefsel) ten behoeve van duidelijk zichtbare huidverbetering. Deze massage werkt niet alleen huidverbeterend, maar het is ook een zeer aangename en ontspannen massage!

GENOSY DISK NEEDLING
Gedeeltelijk gelaat: €79,50,-
Volledig gelaat:       €130,-

Dit is de nieuwste generatie Microneedling behandelingen. De voordelen van deze nieuwe techniek zijn spectaculair. Deze behandelingen zijn topsport voor je huid.

Duizenden kleine naaldjes perforeren de epidermis en de dermis (bovenste lagen van de huid). Hierdoor ontstaan microkanaaltjes in de huid. Producten komen nu op een veilige manier, zonder hun werking te verliezen, in de gewenste plaats in de huid terecht. Daarnaast stimuleert microneedling de natuurlijke productie van collageen en elastine door het natuurlijke genezingsproces van de huid te activeren. Op uw huid aangepaste ampullen zorgen voor een direct en langdurig resultaat.

Deze behandeling werkt uitstekend op;

 • Anti-Wrinkle: fijne lijntjes en rimpelvorming
 • Stevigheid
 • Pigmentatie
 • Zonschade in de huid
 • Littekens
 • Grove porie structuur

MICRODERMABRASIE
1 behandeling  €72,50
Microdermabrasie is een mechanische peeling die dode huidcellen verwijdert en de structuur van de huid verbetert. Microdermabrasie betekent letterlijk ‘huid (derma) afslijpen (brasie) op microniveau’. En dat is precies wat de behandeling inhoudt. Tijdens de behandeling blaast het apparaat onder hoge druk kleine kristallen op de huid. Hierdoor ‘schuren’ de kristallen als het ware de laag met dode huidcellen weg. Hierdoor komt de huidlaag hieronder aan de oppervlakte te liggen.

Microdermabrasie verbetert de huid en houdt het in goede conditie. Direct na de eerste behandeling ziet de huid er al stralender, egaler en frisser uit.


BOOTCAMP YOUR SKIN
€ vraag uw huidcoach
Voor intense en causale huidverbetering kan je huidcoach een speciaal behandelprogramma en productadvies samenstellen. Door de behandeling in kuurverband toe te passen, werkt het als een bootcamp voor je huid en zal de huidverbetering sneller en intensiever in de diepte plaats vinden. Vraag jouw huidcoach welke bootcamp voor jou het beste resultaat geeft.

FRUITZUURPEELING 

De hannah Trans6peel, bevat een unieke combinatie van 6 verschillende zuren, die zorgen voor een krachtig peelende, celvernieuwende en teintoplichtende werking. Hierdoor worden pigmentvlekken, grove poriën, littekens, fijne lijntjes en rimpels zichtbaar minder en is daarnaast uitstekend inzetbaar bij dehydratatie, roodheid en huidirritaties en kan zelfs een gevoelige huid weerbaarder maken.

In de ASAP behandeling zitten de meest hoogwaarde zuren (melkzuur, glycolzuur, salycilzuur). Deze wordt in de behandeling aangepast aan de huidconditie en doel van de behandeling.

Permanente make-up

Wenkbrauwen zijn het belangrijkste onderdeel van het gelaat, ze geven het gezicht expressie en uitstraling. Uiteraard wordt bij het aanbrengen van de wenkbrauwen rekening gehouden met de vorm van uw gezicht.

Voor een natuurlijk effect worden de eigen wenkbrauwhaartjes niet weggehaald.

Dunne en onregelmatige wenkbrauwen worden gecorrigeerd, ook kan er meer symmetrie verkregen worden. Eventuele littekens in de wenkbrauwen kunnen eveneens met permanente make-up worden gecamoufleerd. Permanent make-up is er voor iedereen die er op elk moment van de dag (en nacht) verzorgd uit wil zien, weinig tijd heeft of moeite heeft om zich op te maken… Perfect onder alle omstandigheden, dus ook met sporten of in de sauna en met zwemmen, uw permanent make-up blijft altijd op zijn plaats en loopt niet meer uit.

Permanente make-up kan worden toegepast om de ogen te accentueren en  wenkbrauwen te accentueren en/of te corrigeren door middel van de 3d hairstroke (microblading) of de powderbrows techniek.

Microblading; Hierbij gaan we met een flinterdun mesje, streepje voor streepje ‘haartjes’ pigmenteren, waardoor je heel natuurlijk een vollere wenkbrauw kunt creëren. Dit is zeer geschikt voor wenkbrauwen waarbij er gaatjes zijn ontstaan, littekens in wenkbrauwen, droge en oudere huid, wenkbrauwen waar geen haartjes meer groeien, mannen, en voor personen die zo natuurlijk mogelijk, zonder dat het opvalt, meer model in de wenkbrauwen willen.

Powderbrows/ Soft brows: Hierbij gaan we met een elektrisch naaldje, het pigment in de huid ‘poederen’. Powderbrows zijn iets meer uitgesproken. Het geeft een zachte make-up look. Deze techniek ik zeer geschikt voor een vette huid, voor degene die een moderne en meer zichtbare wenkbrauwen willen.

Permanent make-up blijft gemiddeld drie tot vijf jaar zitten en vaak zelfs nog langer!

Het mooiste is wel als u afhankelijk van uw huidtype elke 9 tot 14 maanden een touch-up behandeling uit laat voeren zodat de kleur niet teveel vervaagt.

Twijfel je nog of het je gewoon geen idee wat bij jou het mooiste staat? Plan dan gewoon een vrijblijvend gesprek met ons in. We helpen je graag!

 

Wenkbrauwen 3d hairstroke (microblading)

Nieuw:
€ 320,- incl nabehandeling
Opfrissen binnen 1 jaar:
€130,-
Opfrissen na 1 jaar:
€165,-

Wenkbrauwen powderbrows, soft brows

Nieuw €340,- incl. nabehandeling
Opfrissen binnen 1 jaar: €145,-
Opfrissen na 1 jaar: €185,-

Full lips

Nieuw €395,- incl. nabehandeling
Opfrissen binnen 1 jaar €175,-
Opfrissen na 1 jaar €275,-

Eyeliner boven
€235,- incl nabehandeling

Opfrissen binnen 1 jaar:
€90,-
Opfrissen na 1 jaar:
€125,-

Eyeliner onder
€170,- incl nabehandeling

Opfrissen binnen 1 jaar:
€70,-
Opfrissen na 1 jaar:
€95,-

Eyeliner boven en onder
€340 incl nabehandeling

Opfrissen binnen 1 jaar:
€137,50
Opfrissen na 1 jaar:
€177,50

 

 

 

 

Wimpersextensions

Onze extensions zijn ontwikkeld en geproduceerd in Canada en zijn gemaakt van polyester en zijde en zijn praktisch gewichtloos. Ze worden aangebracht met de beste en snelst drogende lijm. Misencil voldoet aan alle strenge hygiene & veiligheidsgoedkeuringen voor EU, Canada en USA, en zijn niet schadelijk voor het oog of uw eigen wimper. Ervaar deze fantastische wimpers en merk het verschil! Uiteraard passen wij de dikte en lengte van de wimpers aan aan uw ogen en uw wensen.

Nieuwe set
€85,-

Opvullen na 1 week
€29,-

Opvullen na 2 weken
€39,-

Opvullen na 3 weken
€49,-

Opvullen na 4 weken
€59,-

Wimpersreinigingbadje
€9,95

 

 

 

Lash Lift & Lash Curl

Lash Lift en Lash Curl zijn behandelingen om de natuurlijke wimpers te liften of te krullen zonder gebruik van wimperextensions of mascara.

Misenlift® behandelingen worden toegepast met eigen ontwikkelde producten en siliconenpads, waarmee we de wimpers vanaf de wortel liften en kleuren. De vorm blijft minimaal 8 tot 9 weken tot wel 12 weken behouden.

Lash Lift & Lash Curl
€69,-

Huidoneffenheden

Heeft u last van steekwratjes, moedervlekjes, verheven ouderdomsvlekjes, gesprongen adertjes? Of andere vervelende oneffenheden. Hier helpen we u graag vanaf doormiddel van coaguleren. Zo branden wij oneffenheden weg, zonder het achterlaten van littekens!

Coagulatie 10 min. €20,-
Coagulatie 20 min. €30,-
Coagulatie 30 min. 
€42,-

 

 

 

Waxing & Brows

Harsen wenkbrauwen
€16,50
Verven wenkbrauwen €13,50
Verven + harsen wenkbrauwen €23
Henna wenkbrauwen
€18,50
Henna + harsen wenkbrauwen
€28,50