Gezicht

Je gezicht is je visitekaartje! En precies om die reden verdient het de verzorging die het nodig heeft. Verwen jezelf met de juiste regelmaat met een heerlijke gezichtsbehandeling van hannah of Juliette Armand, neem afscheid van je makeup tasje met behulp van permanente make-up en wimperextentions of help jezelf eindelijk van je acne littekens af door middel van een microdermabrasie behandeling.

Gezichtsbehandelingen

HANNAH

HANNAH MEET&TREAT 30 min. Let’s try hannah!                      €32,50
De hannah Meet & Treat trakteert je huid op een korte introductie. Ontdek de geuren, structuren, resultaten en behandelmethode van hannah en maak kennis met de mogelijkheden in huidverbetering voor jouw huid, passend bij je persoonlijke wensen!

HANNAH XPRESS 60 min. The hour of power!                               €62,50
In de 60 minuten durende behandeling , de hannah Xpress, staan de 5 huidverbeterende stappen van het hannah systeem centraal. Op maat afgestemd op jouw persoonlijke huidconditie op basis van wetenschappelijk onderbouwde metingen geeft de huidcoach gehoor aan de wensen van jou en de behoefte van jouw huid.

 

HANNAH XPERIENCE 90 min. The total package!                       €92,50
Maar liefst anderhalf uur wordt er intensief gesport met je huid met onder andere de hannah Bindweefselmassage, één van de bekendste behandelmethodes op het gebied van effectieve huidverbetering! Door deze techniek toe te passen in samenspraak met het gepersonaliseerde productadvies ervaar je een diepgaande huidverbetering met spraakmakende resultaten!

 

SKIN BOOSTERS

BINDWEEFSEL MASSAGE 30 min. Boost that skin!                     €42,50
Bij ons wordt gewerkt vanuit de kern van een huidprobleem, waarbij een duurzaam resultaat wordt beoogd. hannah is er een absolute voorstander van om uit de huid te halen wat nog potentieel aanwezig is. Dat wil zeggen dat de doorbloeding, zuurstoftoevoer, egaliteit, glans en de huidconditie eerst intensief worden verbeterd. Eén van de methodes hiervoor is de hannah Bindweefselmassage. Deze massage wordt uitgevoerd in de dieper gelegen huiddelen (het onderhuidse bindweefsel) ten behoeve van duidelijk zichtbare huidverbetering. Deze massage werkt niet alleen huidverbeterend, maar het is ook een zeer aangename en ontspannen massage!

FRUITZUUR PEELING 30 min. Peel and boost!                               €42,50
Tijdens deze specialty met natuurlijke fruitzuren wordt gezorgd voor het intens reinigen van je huid én voor meer opname van werkzame stoffen. Hierbij wordt de huid iets dunner gemaakt, waardoor oppervlakkige rimpeltjes en (acne)littekens vervagen, pigmentvlekken verminderen en de huid steviger en zichtbaar gladder is.

BOOTCAMP YOUR SKIN                                             € vraag uw huidcoach
Voor intense en causale huidverbetering kan je huidcoach een speciaal behandelprogramma en productadvies samenstellen. Door de behandeling in kuurverband toe te passen, werkt het als een bootcamp voor je huid en zal de huidverbetering sneller en intensiever in de diepte plaats vinden. Vraag jouw huidcoach welke bootcamp jou het beste resultaat zal geven!

Gezichtsbehandelingen

Juliette Armand

 

SENSI THERAPY 60 min.                                                                              €75,-
Deze behandeling is erop gericht huidirritaties te bestrijden. Door middel van verschillende kalmerende werkstoffen biedt deze therapie het herstel van de natuurlijke huidbalans. Waarbij het beschermingsmechanisme van de huid wordt versterkt. Huidirritaties worden bestreden en de huid wordt intensief gehydrateerd.

 

ACNE THERAPY 60 min.                                                                                €75,-
De producten in deze therapie bevatten onder andere werkstoffen welke de Propionibacterium Acnes remmen door hun krachtige werking. Het zorgt ervoor dat de talgafscheiding genormaliseerd wordt en draagt bij aan het reduceren van ontstekingen en irritaties.

 

WHITENING THERAPY 60 min.                                                              €75,-
Dit behandelprotocol werkt effectief bij het bestrijden van huidverkleuringen. De krachtige combinatie van producten met hoge concentraties vitamine C. Arbutin en Rumex wordt pigment doeltreffend aangepakt.

 

CHRONOS THERAPY 60 min.                                                     €85,-
Je hebt vast wel eens gehoord van injectables of needling ten behoeve van huidverjonging en opvullen rimpels. Het is nu echter tijd om kennis te maken met de nieuwste doorbraak binnen de wereld van cosmetica. Chronos therapy is een behandeling waarmee de tekenen van huidveroudering voorkomen en bestreden kunnen worden. Het werkt als een beschermend schild voor de huid tegen 3 vijanden: een tekort aan vocht, biologische veroudering en oxidatieve schade.

APOCALYPSIS THERAPY  (incl. nabehandelingen)            €170,-
De phytopeeling, een openbaring van de natuur binnen de wereld van de cosmetica. Met deze natuurlijke deep peel kan een snelle celvernieuwing worden gestimuleerd. De samenstelling van natuurlijke krachtige ingrediënten versterkt de effectiviteit bij o.a. rimpels, huidverkleuringen en littekens.

Permanente make-up

Wenkbrauwen zijn het belangrijkste onderdeel van het gelaat, ze geven het gezicht expressie en uitstraling. Uiteraard wordt bij het aanbrengen van de wenkbrauwen rekening gehouden met de vorm van uw gezicht.

Voor een natuurlijk effect worden de eigen wenkbrauwhaartjes niet weggehaald.

 Dunne en onregelmatige wenkbrauwen worden gecorrigeerd, ook kan er meer symmetrie verkregen worden. Eventuele littekens in de wenkbrauwen kunnen eveneens met permanente make-up worden gecamoufleerd. Permanent make-up is er voor iedereen die er op elk moment van de dag (en nacht) verzorgd uit wil zien, weinig tijd heeft of moeite heeft om zich op te maken… Perfect onder alle omstandigheden, dus ook met sporten of in de sauna en met zwemmen, uw permanent make-up blijft altijd op zijn plaats en loopt niet meer uit.

Permanent make-up kan worden toegepast om wenkbrauwen maar ook de oogleden te accentueren en/of te corrigeren door middel van 3d hairstroke (microblading).

Permanent make-up blijft gemiddeld drie tot vijf jaar zitten en vaak zelfs nog langer!

Het mooiste is wel als u afhankelijk van uw huidtype elke 9 tot 14 maanden een touch up behandeling uit laat voeren zodat de kleur niet teveel vervaagt.

 

Wenkbrauwen 3d hairstroke (microblading)

Nieuw: € 299,- incl nabehandeling
Opfrissen binnen 1 jaar: €115,-
Opfrissen na 1 jaar: €149,95

Eyeliner boven €215,- incl nabehandeling

Opfrissen binnen 1 jaar: €75,00
Opfrissen na 1 jaar: €107,50

Eyeliner onder €150,-

Opfrissen binnen 1 jaar: €50,-
Opfrissen na 1 jaar: €75,-

Eyeliner boven en onder €325 incl nabehandeling

Opfrissen binnen 1 jaar:€125,-
Opfrissen na 1 jaar: €162,50

 

 

 

Lashes

Wimperextentions

Onze extensions zijn ontwikkeld en geproduceerd in Canada en zijn gemaakt van polyester en zijde en zijn praktisch gewichtloos. Ze worden aangebracht met de beste en snelst drogende lijm. Misencil voldoet aan alle strenge hygiene & veiligheidsgoedkeuringen voor EU, Canada en USA, en zijn niet schadelijk voor het oog of uw eigen wimper. Ervaar deze fantastische wimpers en merk het verschil! Uiteraard passen wij de dikte en lengte van de wimpers aan aan uw ogen en uw wensen.

Nieuwe set                                €85,-

Opvullen na 2 weken          €35,-

Opvullen na 3 weken          €45,-

Opvullen na 4 weken          €55,-

Wimpersreinigingbadje    €9,95

Lashes

Lash Lift & Lash Curl

Lash Lift en Lash Curl zijn behandelingen om de natuurlijke wimpers te liften of te krullen zonder gebruik van wimperextensions of mascara.

Misenlift® behandelingen worden toegepast met eigen ontwikkelde producten en siliconenpads, waarmee we de wimpers vanaf de wortel liften en kleuren. De vorm blijft minimaal 8 tot 9 weken tot wel 12 weken behouden.

Lash Lift & Lash Curl          €65,-

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Microdermabrasie


Microdermabrasie is een mechanische peeling die dode huidcellen verwijdert en de structuur van de huid verbetert.

 Microdermabrasie betekent letterlijk ‘huid (derma) afslijpen (brasie) op microniveau’. En dat is precies wat de behandeling inhoudt. Tijdens de behandeling blaast het apparaat onder hoge druk kleine kristallen op de huid. Hierdoor ‘schuren’ de kristallen als het ware de laag met dode huidcellen weg. Hierdoor komt de huidlaag hieronder aan de oppervlakte te liggen.

 Microdermabrasie verbetert de huid en houdt het in goede conditie. Direct na de eerste behandeling ziet de huid er al stralender, egaler en frisser uit.

 1 BEHANDELING €69,50

Huidoneffenheden

Coagulatie 10 min.                                                                                                  €15,- 
Coagulatie 20 min.                                                                                                   €25,-Coagulatie 30 min.                                                                                                   €37,-

Waxing & Brows

 

 

Harsen/ epileren wenkbrauwen                      €13,00
Verven harsen wenkbrauwen                           €18,50
Henna wenkbrauwen                                             €15
Henna harsen wenkbrauwen                            €25,00
Harsen bovenlip                                                        €11,00
Harsen kin                                                                    €8,50
Harsen bovenlip, kin, kaaklijn                           €22,00
Verven wimpers                                                        €14,50
Verven wenkbrauwen                                           €10,00

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gezicht

Je gezicht is je visitekaartje! En precies om die reden verdient het de verzorging die het nodig heeft. Verwen jezelf met de juiste regelmaat met een heerlijke gezichtsbehandeling van hannah of Juliette Armand, neem afscheid van je make-up tasje met behulp van permanente make-up en wimperextentions of help jezelf eindelijk van je acne littekens af door middel van een microdermabrasie behandeling.

Gezichtsbehandelingen

HANNAH

HANNAH MEET&TREAT 30 min. Let’s try hannah!
€32,50
De hannah Meet & Treat trakteert je huid op een korte introductie. Ontdek de geuren, structuren, resultaten en behandelmethode van hannah en maak kennis met de mogelijkheden in huidverbetering voor jouw huid, passend bij je persoonlijke wensen!

HANNAH XPRESS 60 min. The hour of power!
€62,50
In de 60 minuten durende behandeling , de hannah Xpress, staan de 5 huidverbeterende stappen van het hannah systeem centraal. Op maat afgestemd op jouw persoonlijke huidconditie op basis van wetenschappelijk onderbouwde metingen geeft de huidcoach gehoor aan de wensen van jou en de behoefte van jouw huid.

HANNAH XPERIENCE 90 min. The total package!
€92,50
Maar liefst anderhalf uur wordt er intensief gesport met je huid met onder andere de hannah Bindweefselmassage, één van de bekendste behandelmethodes op het gebied van effectieve huidverbetering! Door deze techniek toe te passen in samenspraak met het gepersonaliseerde productadvies ervaar je een diepgaande huidverbetering met spraakmakende resultaten!

 

SKIN BOOSTERS

BINDWEEFSEL MASSAGE 30 min. Boost that skin!
€42,50
Bij ons wordt gewerkt vanuit de kern van een huidprobleem, waarbij een duurzaam resultaat wordt beoogd. hannah is er een absolute voorstander van om uit de huid te halen wat nog potentieel aanwezig is. Dat wil zeggen dat de doorbloeding, zuurstoftoevoer, egaliteit, glans en de huidconditie eerst intensief worden verbeterd. Eén van de methodes hiervoor is de hannah Bindweefselmassage. Deze massage wordt uitgevoerd in de dieper gelegen huiddelen (het onderhuidse bindweefsel) ten behoeve van duidelijk zichtbare huidverbetering. Deze massage werkt niet alleen huidverbeterend, maar het is ook een zeer aangename en ontspannen massage!

FRUITZUUR PEELING 30 min. Peel and boost!
€42,50

Tijdens deze specialty met natuurlijke fruitzuren wordt gezorgd voor het intens reinigen van je huid én voor meer opname van werkzame stoffen. Hierbij wordt de huid iets dunner gemaakt, waardoor oppervlakkige rimpeltjes en (acne)littekens vervagen, pigmentvlekken verminderen en de huid steviger en zichtbaar gladder is.

BOOTCAMP YOUR SKIN
€ vraag uw huidcoach
Voor intense en causale huidverbetering kan je huidcoach een speciaal behandelprogramma en productadvies samenstellen. Door de behandeling in kuurverband toe te passen, werkt het als een bootcamp voor je huid en zal de huidverbetering sneller en intensiever in de diepte plaats vinden. Vraag jouw huidcoach welke bootcamp jou het beste resultaat zal geven!

Gezichtsbehandelingen

Juliette Armand

SENSI THERAPY 60 min.
€75,-
Deze behandeling is erop gericht huidirritaties te bestrijden. Door middel van verschillende kalmerende werkstoffen biedt deze therapie het herstel van de natuurlijke huidbalans. Waarbij het beschermingsmechanisme van de huid wordt versterkt. Huidirritaties worden bestreden en de huid wordt intensief gehydrateerd.

ACNE THERAPY 60 min.
€75,-
De producten in deze therapie bevatten onder andere werkstoffen welke de Propionibacterium Acnes remmen door hun krachtige werking. Het zorgt ervoor dat de talgafscheiding genormaliseerd wordt en draagt bij aan het reduceren van ontstekingen en irritaties.

WHITENING THERAPY 60 min.
€75,-
Dit behandelprotocol werkt effectief bij het bestrijden van huidverkleuringen. De krachtige combinatie van producten met hoge concentraties vitamine C. Arbutin en Rumex wordt pigment doeltreffend aangepakt.

CHRONOS THERAPY 60 min.
€85,-
Je hebt vast wel eens gehoord van injectables of needling ten behoeve van huidverjonging en opvullen rimpels. Het is nu echter tijd om kennis te maken met de nieuwste doorbraak binnen de wereld van cosmetica. Chronos therapy is een behandeling waarmee de tekenen van huidveroudering voorkomen en bestreden kunnen worden. Het werkt als een beschermend schild voor de huid tegen 3 vijanden: een tekort aan vocht, biologische veroudering en oxidatieve schade.

APOCALYPSIS THERAPY  (incl. nabehandelingen)
€170,-
De phytopeeling, een openbaring van de natuur binnen de wereld van de cosmetica. Met deze natuurlijke deep peel kan een snelle celvernieuwing worden gestimuleerd. De samenstelling van natuurlijke krachtige ingrediënten versterkt de effectiviteit bij o.a. rimpels, huidverkleuringen en littekens.

Permanente make-up

Wenkbrauwen zijn het belangrijkste onderdeel van het gelaat, ze geven het gezicht expressie en uitstraling. Uiteraard wordt bij het aanbrengen van de wenkbrauwen rekening gehouden met de vorm van uw gezicht.

Voor een natuurlijk effect worden de eigen wenkbrauwhaartjes niet weggehaald.

Dunne en onregelmatige wenkbrauwen worden gecorrigeerd, ook kan er meer symmetrie verkregen worden. Eventuele littekens in de wenkbrauwen kunnen eveneens met permanente make-up worden gecamoufleerd. Permanent make-up is er voor iedereen die er op elk moment van de dag (en nacht) verzorgd uit wil zien, weinig tijd heeft of moeite heeft om zich op te maken… Perfect onder alle omstandigheden, dus ook met sporten of in de sauna en met zwemmen, uw permanent make-up blijft altijd op zijn plaats en loopt niet meer uit.

Permanent make-up kan worden toegepast om wenkbrauwen maar ook de oogleden te accentueren en/of te corrigeren door middel van 3d hairstroke (microblading).

Permanent make-up blijft gemiddeld drie tot vijf jaar zitten en vaak zelfs nog langer!

Het mooiste is wel als u afhankelijk van uw huidtype elke 9 tot 14 maanden een touch up behandeling uit laat voeren zodat de kleur niet teveel vervaagt.

 

Wenkbrauwen 3d hairstroke (microblading)

Nieuw:
€ 299,- incl nabehandeling
Opfrissen binnen 1 jaar:
€115,-
Opfrissen na 1 jaar:
€149,95

Eyeliner boven
€215,- incl nabehandeling

Opfrissen binnen 1 jaar:
€75,00
Opfrissen na 1 jaar:
€107,50

Eyeliner onder
€150,-

Opfrissen binnen 1 jaar:
€50,-
Opfrissen na 1 jaar:
€75,-

Eyeliner boven en onder
€325 incl nabehandeling

Opfrissen binnen 1 jaar:
€125,-
Opfrissen na 1 jaar:
€162,50

Lashes

Wimperextentions

Onze extensions zijn ontwikkeld en geproduceerd in Canada en zijn gemaakt van polyester en zijde en zijn praktisch gewichtloos. Ze worden aangebracht met de beste en snelst drogende lijm. Misencil voldoet aan alle strenge hygiene & veiligheidsgoedkeuringen voor EU, Canada en USA, en zijn niet schadelijk voor het oog of uw eigen wimper. Ervaar deze fantastische wimpers en merk het verschil! Uiteraard passen wij de dikte en lengte van de wimpers aan aan uw ogen en uw wensen.

Nieuwe set                                
€85,-

Opvullen na 2 weken          
€35,-

Opvullen na 3 weken          
€45,-

Opvullen na 4 weken          
€55,-

Wimpersreinigingbadje    
€9,95

Lashes

Lash Lift & Lash Curl

Lash Lift en Lash Curl zijn behandelingen om de natuurlijke wimpers te liften of te krullen zonder gebruik van wimperextensions of mascara.

Misenlift® behandelingen worden toegepast met eigen ontwikkelde producten en siliconenpads, waarmee we de wimpers vanaf de wortel liften en kleuren. De vorm blijft minimaal 8 tot 9 weken tot wel 12 weken behouden.

Lash Lift & Lash Curl
€65,-

Microdermabrasie

Microdermabrasie is een mechanische peeling die dode huidcellen verwijdert en de structuur van de huid verbetert.

Microdermabrasie betekent letterlijk ‘huid (derma) afslijpen (brasie) op microniveau’. En dat is precies wat de behandeling inhoudt. Tijdens de behandeling blaast het apparaat onder hoge druk kleine kristallen op de huid. Hierdoor ‘schuren’ de kristallen als het ware de laag met dode huidcellen weg. Hierdoor komt de huidlaag hieronder aan de oppervlakte te liggen.

Microdermabrasie verbetert de huid en houdt het in goede conditie. Direct na de eerste behandeling ziet de huid er al stralender, egaler en frisser uit.

1 BEHANDELING
€69,50

Huidoneffenheden

Coagulatie 10 min.
€15,-
Coagulatie 20 min.
€25,-
Coagulatie 30 min.
€37,-

Waxing & Brows

Harsen/ epileren wenkbrauwen
€13,00
Verven harsen wenkbrauwen
€18,50
Henna wenkbrauwen
€15
Henna harsen wenkbrauwen
€25,00
Harsen bovenlip
€11,00
Harsen kin
€8,50
Harsen bovenlip, kin, kaaklijn
€22,00
Verven wimpers
€14,50
Verven wenkbrauwen
€10,00